L’Estret per l’ELA

Dos nedadors creuaran l’estret de Gibraltar per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls. Són Cristina Vallespí i David Díaz, que faran la travessia de continent a continent per l’ELA el pròxim mes d’abril.

Els dos nedadors volen recaptar fons per la Fundació Miquel Valls, que treballa per millor la qualitat de vida dels afectats d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Cristina Vallespí, nedadora del Club de Natació Cambrils, va perdre la seva mare per l’ELA i és per això que fa més de dos anys col·labora amb la causa. Ara vol seguir recaptant fons per aquesta malaltia i ha decidit creuar l’estret de Gibraltar per fer una gran acció mediàtica.

Pensant quina pròxima acció podíem fer per recaptar més fons, vam pensar de fer una cosa més diferent, més impactant. Això de poder creuar d’un continent a l’altra nadant, perquè primer és un repte personal, per què evidentment és una travessa molt bonica, i després doncs intentar, ja que fas una cosa diferent, més mediàtica, doncs poder intentar recaptar el màxim possible de fons per aquesta causa.

Vallespí ha explicat que la iniciativa està pensada des de fa temps però que no és tan fàcil fer la travessia per tot el que implica.

No és tan fàcil poder fer la travessa perquè evidentment hi ha una sèrie de permisos i requisits que has de tenir, i evidentment valen uns diners. I fa 2 anys que estem en llista d’espera per fer el creuament. No és tan fàcil. I ens van trucar que hagut una baixa i per aquest mes d’abril i no ens ho vam pensar, vam dir: de pressa anem fer-ho.

Vallespí i Díaz, els dos nedadors que creuaran l’estret, s’estan entrenant cada cap de setmana per poder arribar amb les condicions més òptimes a la fita de l’abril.

Per a totes aquelles persones que vulguin aportar el seu granet de sorra, Vallestí ha explicat a l’Info Vespre que poden posar-se en contacte amb la Fundació Miquel Valls i fer un donatiu a través d’una transferència.

Poden posar-se en contacte amb la fundació, que té uns números de compte corrent, i simplement per saber que és aportació per la nostra travessa, amb posar l’estret per l’ELA. Qualsevol aportació que facin serà benvinguda per la fundació.

No és el primer cop que els dos nedadors faran una travessia per recaptar fons per l’ELA: fa dos anys van creuar les Illes Medes fins a les Formigues per la causa.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista: 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. 10/05/2019

    […] més amb la primera edició d’aquest vi, col·laborem amb l’acció “Creuem l’estret nedant per l’ELA”. Dos nedadors de les Terres de l’Ebre, Cristina Vallespí i David Diazcreuaran […]

  2. 10/05/2019

    […] con la primera edición de este vino, colaboramos con la acción “Creuem l’estret nedant per l’ELA”. Dos nadadores de las Terres del Ebre, Cristina Vallespí i David Diaz cruzarán  nadando el […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *