Aquest any, bateig i banyada nadalenca

Participants de la banyada nadalenca en el moment de llençar-se a l'aigua.
Participants de la banyada nadalenca en el moment de llençar-se a l'aigua.

Ja està tot a punt per a una nova banyada nadalenca. Els membres de la Colla No Tinc Fred viuran aquest diumenge una banyada nadalenca ben especial. Celebren el vintè aniversari de les banyades i ho fan amb un nou membre a la família, el capgròs Fredolic.

La celebració començarà a les 11 del matí a la plaça del Mercat on es farà una presentació oficial del capgròs i una posterior cercavila acompanyats d’alguns capgrossos de la colla de Geganters i Grallers de Calella. Faran cercavila pels carrers Sant Joan, Església, Sant Pere, Anselm Clavé fins arribar al passeig Manuel Puigvert.

Cap a dos quarts de dotze es farà al passeig Manuel Puigvert, davant del pas a nivell el nivell, el bateig d’en Fredolic. Com a padrí hi haurà en Mastegamosques dels Geganters i Grallers de Calella. Salvador Comas, membre de la Colla No Tinc Fred, ha explicat que enguany la banyada es viu en un ambient especial, d’aniversari, i ha volgut agrair a tothom la seva implicació uns mesos abans amb les banderoles que han tenyit de groc la ciutat.

Salvador Comas creu que diumenge farà bon temps i la mar estarà apta per a tots els públics. Espera passar dels 500, tot i que ja estan satisfets per la xifra de l’any passat que va ser de 591.

A les 12 en punt del migdia es farà, a la zona de les barques, la vintena Gran banyada nadalenca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat