Aquest mes acaba el termini per sol·licitar subvencions pel lloguer

Els joves d’entre 18 i 35 anys que vulguin sol·licitar l’ajuda han d’haver estat empadronats a Calella com a mínim sis dels últims deu anys i han de tenir una renda d’entre 150 i 550 euros mensuals.

L’Ajuntament de Calella atorgarà per quart any consecutiu subvencions per al pagament del lloguer als menors de 35 anys.
La subvenció serà d’entre 300 i 500 euros en funció del nombre de sol·licituds que tinguin. Ho ha explicat la regidora de Joventut de Calella, Cindy Rando.

“Disposen d’una partida de 6.000 euros i en funció del número de sol·licituds de subvenció atorgarem entre 300 o 500 euros. El que volem és intentar que totes les persones que demanin aquestes subvencions puguin beneficiar-se, sempre i quan portin 6 anys empadronats dels últims 10, que no tingui cap altre propietat al seu poder. El que volem des de l’equip de govern és poder ajudar al col·lectiu de joves perquè es puguin emancipar i sobretot acompanyar-los en aquest procés. El que ens agradaria és que es quedessin aquí a la ciutat i poder-los ajudar”

L’Ajuntament espera, amb aquesta mesura, fomentar l’emancipació dels joves a Calella. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 d’octubre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *