Aquesta nit Núria Grima, Carles Geli i Judit Pedemonte ens faran somniar

curiosidades-suenos

Un espectacle que gira entorn del somni i la seva importància en la vida de les persones i de la societat.

El somni dóna sentit a la vida i ens fa mirar endavant. Una vida plena de somnis és una vida de color, de llum i d’il·lusió. Un espectacle que inclou música i text recitat amb el qual s’experimenten diferents emocions. Tot  a través de la diversitat d’estils musicals seleccionats, que van des de la música clàssica de Vivaldi, passant pel jazz, fins al pop de David Bowie.

Núria Grima, Carles Geli i Judit Pedemonte, seran els encarregats de transportar-nos en aquest món de sentiments, aquesta nit al Far de Calella (22.00h) dins el cicle de les NEC. L’entrada té un preu de 8 euros.

Podeu recuperar l’entrevista que Núria Grima ha concedit a Ràdio Calella TV, en què parla de la seva trajectòria musical i de la proposta que presenten aquesta nit al Far de Calella.

Si no tens les entrades anticipades, encara ets a temps de comprar-les a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Per arribar al Far de Calella, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a l’Oficina de Turisme (N-II) a partir de tres quarts de nou del vespre. En cas de pluja, l’espectacle es realitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat