Armonia Quartet: música de cambra al Cicle Cultural de la Sala Mozart

quartet

Armonia Quartet, una formació de músics de diverses nacionalitats, oferiran demà dissabte a la Sala Mozart el concert de cambra “Quartet de corda”. L’obriran amb “Suite a l’antiga” del compositor barceloní Ricard Lamote de Grignon, una peça que va inspirar-los a tancar un repertori en el qual ofereixen la seva visió particular de la música catalana.

Oleg Shpot, Tiran Vardanyan, Massimo Mameli i Vladimir Chilaru són les quatre cordes de l’Armonia Quartet, aquest dissabte protagonistes del Cicle Cultural de la Sala Mozart. Han elaborat un programa majoritàriament dedicat a la música catalana, amb peces que van anar trobant-se pel camí a partir de descobrir la riquesa de colors i sentiments de l’obra de Ricard Lamote de Grignon.

“Començarem el concert amb la ‘Suite a l’antiga’, composada per quatre danses; després tocarem una peça de Joaquin Turína, ‘La oración del torero’ i, com no, hem inclòs un ‘divertimento’ de Mozart, el número 3 en Fa major. Tancarem el programa amb ‘Vistes al mar’ d’Eduard Toldrà”, ha comentat Chilaru en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Les entrades per al concert de música clàssica d’Armonia Quartet estan a la venda al preu de 8 euros. Es poden adquirir al Museu Arxiu Municipal i a taquilla de la Sala Mozart dues hores abans de l’actuació.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Vladimir Chilaru, integrant d’Armonia Quartet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat