Aquests dies els restaurants de la ciutat van de bòlit servint àpats d’empreses i grups

sopars_nadal

És tradicional que la setmana abans de Nadal es facin sopars i dinars de treballadors i colles, una tendència que va a l’alça després dels anys de crisi, en què se’n feien menys.

Un dels restaurants que més ple té aquests dies, ja des del cap de setmana passat, és el 777, arran de mar i a tocar de les pistes de pàdel del Rierany dels Frares. El seu propietari, Víctor Boreau, ha explicat que porten forces dies amb molta feina. “Són dies molt puntuals i molt concentrats. Aquest migdia ja hem tingut grups, continuarem amb 2 o 3 grups més, també demà migdia i nit, diumenge… i ja tenim reserves per dijous i divendres de la setmana que ve. I ja vam començar la setmana passada“.

Víctor Boreau té la sensació que ja des de l’any passat s’està recuperant l’hàbit de fer sopar d’empresa, i n’ha pogut copsar indicadors a la seva pròpia sala. “Sembla que ara està revifant tot això i la gent cada cop està sortint més, afortunadament, i celebrant esdeveniments com aquest. Per exemple jo avui tinc una empresa que feia 5 anys que no feia sopar d’empresa, i a més són 80 persones i amb un menú maco“.

Al 777 hi ha menús per celebració aquests dies que van des dels 29€ per persona fins als 65, però Víctor Boreau ha explicat que s’adapten a les necessitats i peticions concretes de cada empresa o grup.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat