Els Udols de Foc estrenen nova indumentària

udols de foc

Amb motiu de la Revetlla de Sant Llop que es farà al Passeig Manuel Puigvert, la colla de diables de Calella mostraran com serà el nou vestuari que portaran per als espectacles de foc al carrer. Per a la seva confecció i disseny s’han inspirat en la llegenda local de La Llopa.

“D’alguna manera, els llops podrem sortir al carrer vestits de llops”, ha comentat Pilar Riera, membre de la colla de diables de Calella, qui tampoc ha volgut avançar altres detalls sobre la indumentària que avui ensenyaran per primera vegada.

Aquesta serà la cinquena edició de la Revetlla de Sant Llop, que arrencarà a la tarda amb les primeres activitats infantils. “Seran de cinc a set del vespre, i acabaran amb un berenar popular per a tots els nens i nenes. A partir de dos quarts de nou del vespre, començarà la música en viu i el sopar popular”, ha detallat Riera.

Actuaran el grup calellenc Diaris Estrets i els gironins Waltrapa & The Cashmakers, un trio que interpreta clàssics del blues i del rock a l’estil de Texas.

Per arrossegar gent fins al Passeig Manuel Puigvert i sumar-los a la revetlla, com l’any passat, els Udols de Foc faran una tabalada que sortirà a les set del vespre des de la Plaça de l’Ajuntament i passarà pel carrer Església.

Per sopar hi haurà una botifarrada, beguda i coca de postres. El preu del tiquet serà de 3,5 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *