La calellenca Ariadna Carrasquer guanya l’accèssit de poesia del premi Vila de Torelló

Els guanyadors de la 21a edició del premi Vila de Torelló-GAT Literari.

La jove poetessa ha rebut el reconeixement del certemen literari per la seva composició titulada “Pensaments de matinada”. Això dies després de guanyar el premi juvenil La Llopa dels 37ens Jocs Florals de Calella.

La seva és una poesia de sentiments. Ariadna Carrasquer suma un nou reconeixement a la seva producció literària, en aquest cas a Torelló, on divendres passat es van lliurar els premis que concedeix l’Associació d’Estudis Torellonencs amb la col·laboració de l’ajuntament de la vila. En declaracions a Ràdio Calella TV, la jove poetessa calellenca ha explicat què expressa amb les seves composicions.

És un cúmul de diferents emocions que vaig tenir fa poc i de fet parla de sentiments que molts cops set passen pel cap a la vida diària (…) Els vaig escriure i a partir d’aquests petits fragments vaig formar tota l’obra parlant d’experiències que et poden passar a la vida. Com per exemple, quan coneixes a una persona, que és el que et passa, que sents, dubtes, incerteses i sentiments així.

Carrasquer va guanyar el premi La Llopa dels Jocs Florals de Calella amb la composició Soc jo. La seva il·lusió per escriure l’anima a presentar-se a diversos certamens literaris.

La veritat és que m’omple molt que la gent valori el que escric perquè són coses molt personals. I que unes altres persones que no han viscut el que he viscut jo, ho comprenguin i ho valorin, és un honor i em fa sentir súper bé.

Els premis de la 21ena edició del certamen literari de Torelló va tenir lloc al Teatre Cirvianum.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *