Arnijas respon el PP sobre la funció del MUTUR

Imatge d'arxiu

El tinent d’Alcaldia responsable de Ciutadania i Cultura ha defensat la funció social i cultural del Museu del Turisme (MUTUR), que ahir va reobrir portes després d’estar gairebé cinc mesos tancat per qüestions de seguretat. Perquè era incompatible, recordava Xavier Arnijas, amb l’execució de les obres per al trasllat de l’Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet-Guri.

Arnijas va refermar el compromís de l’executiu municipal amb la cultura en general i els equipaments que la promouen, en resposta a les paraules del regidor del PP, Josep Maria Pérez Basart, que va afirmar a l’Info Vespre de Ràdio Calella TV, que el MUTUR està “millor tancat que obert perquè així no es perden diners”.

“No m’estranya aquesta línia, si no fessim res i tinguessim els equipaments culturals tancats es podrien destinar els diners a altres coses; però per nosaltres la cultura és una inversió i és pròpia del nostre país. Continuarem potenciant la cultura i el teixit associatiu, i les activitats que es desenvolupen en els equipaments”, va declarar Arnijas a Ràdio Calella TV.

Amb motiu de la reobertura de l’equipament, s’han inaugurat dues exposicions temporals. Dues mostres fotogràfiques sobre viatges a Marroc i a Etiòpia realitzades per membres de Foto-Film Calella.

També s’hi va descobrir l’anomenada Peça del mes, dedicada aquest juny a la cultura popular catalana i a les festes majors del país. És per això, que els gegantons de la Colla calellenca, en Quirze i la Minerva, i el Mastegamosques seran inquilins del vestíbul del MUTUR en les pròximes setmanes. “Són figures molt estimades a casa nostra, que representen les festes majors de Catalunya i que ara els visitants descobriran”, va afegir.

El MUTUR està obert de dilluns a dissabte, de cinc de la tarda a nou del vespre, i els diumenges i festius d’onze del matí a les sis de la tarda. El preu de l’entrada general és de dos euros.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia Xavier Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *