Arriba dissabte la darrera Fira Marinera de l’estiu

fira mariner00000000

Petits Creadors tancarà dissabte les seves activitats d’aquest estiu amb la darrera Fira Marinera, la mostra d’artesania i productes fets a mà amb ambientació marítima. Se celebrarà aquest dissabte de les deu del matí a les nou del vespre, al Passeig Manuel Puigvert i comptarà amb una vintena d’expositors.

Bijuteria, sabons, titelles, estampació, una parada de brodats o de roba és el que es podrà trobar demà en la darrera Fira Marinera de l’estiu. Unes 25 parades decorades amb ambientació marinera que tornaran a oferir una gran varietat de productes artesanals. Anna Jiménez Funtané és la presidenta de Petits Creadors.

Moltes parades repeteixen perquè els hi va agradar la situació i l’ambient de la fira i per això moltes seran les mateixes que la fira del 14 d’agost. Hi ha una parada nova de brodats, però també trobarem titelles, estampació, roba, bijuteria… Una mica de tot però amb parades molt maques.

La Fira Marinera estarà oberta de 10 a 21 h a la zona del bar rodó, al Passeig Manuel Puigvert. Aquesta serà la tercera mostra de l’estiu, després de les del mes de juliol i agost. Jiménez celebra la bona acollida que han tingut i ha avançat de cara l’any vinent tenen pensat començar la mostra al mes de juny.

Estem molt contentes de la resposta que ha tingut, tant per part de visitants com expositors. Serà la darrera de la temporada fins a l’any que ve que tornarem a començar. Estem pensant de fer una quarta l’any vinent i la faríem al mes de juny.

La Fira Marinera de Petits Creadors tancarà el seu cicle d’aquest estiu demà, amb la darrera mostra.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat