Petit repunt d’ingressos per Covid a l’Hospital de Calella

Foto d'arxiu. Font: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta 3 nous ingressos per Covid a l’Hospital Sant Jaume des de dilluns. En els últims quatre dies s’ha donat una alta i no s’hi ha produït cap defunció. Això deixa un balanç de 7 persones ateses per la malaltia. Les dades epidemiològiques locals també mostren una petita tendència a l’alça amb la RT per sobre de l’1, concretament en l’1,03 el que vol dir que l’epidèmia torna a estar en fase expansiva.

Segons dades del BIOCOMSC el risc de rebrot local se situa en els 183,64 punts, en un llindar alt. En aquests últims dies s’han diagnosticat 18 casos positius per coronavirus, que deixen l’acumulat quinzenal en els 42. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 178,3.
Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua demanant no abaixar la guàrdia i aplicar totes les mesures d’higiene bàsiques com la mascareta, en interiors i exteriors on no es pugui mantenir la distància de seguretat, rentats de mans freqüent, distància i ventilació. A més, de reduir tant com sigui possible la interacció social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *