Arriba la 3a edició de la Christmas Family Run carregada de novetats

Running, ioga, xocolatada, zumba, màgia i una botifarrada popular és el que té preparat la Fundació Creu Groga per aquest diumenge 22 de desembre. El Passeig Manuel Puigvert tornarà a ser l’escenari de la 3a edició de la Christmas Family Run que enguany ve carregada de novetats i activitats per a gaudir d’un bon diumenge en família. Una jornada esportiva diferent on l’objectiu és passar-ho bé i practicar esport.

Les activitats començaran diumenge a les 10 del matí amb la masterclass de Ioga a l’espai de Can Saleta, una activitat oberta a tots els públics on es recomana portar l’estoreta de casa. Tot seguit, ja al Passeig Manuel Puigvert serà torn per a la xocolatada, on grans i petits podran gaudir d’una xocolata ben calenta, un cop esmorzats començarà la cursa a dos quarts de dotze del matí. Enguany tornen a haver-hi dues modalitats, la competitiva i la no competitiva. Ho ha explicat el director adjunt de la Fundació Creu Groga, Xavier Costa.

El que fem és venir a passar-nos-ho bé, per això convidem a tothom a venir disfressat. No només donem premis pels guanyadors de la cursa, sinó que també en donem pel millor disfressat. (…) Sortirem del Monument de la Sardana, anirem fins al Far, el vorejarem i tornarem a baixar fins al punt d’inici. La diferència amb la modalitat competitiva, és que la no competitiva cadascú la pot fer al seu ritme, tindran una hora i mitja per fer-la.

Tots aquells que ho desitgin poden anar disfressats tot i que no és un requisit indispensable. El preu de la inscripció és de 5 euros i es pot fer el mateix dia de la competició o online a través del web fundaciocreugroga.com. Hi haurà premis per a la millor disfressa, i premis pels guanyadors de la cursa en categoria masculina i femenina. Un cop acabada la cursa, les activitats al passeig continuaran fins al migdia.

Un cop acabada la cursa començarem una activitat de zumba a l’escenari que posarem davant el Monument de la Sardana. Una altra cosa que hem incorporat aquest any, és un espectacle de màgia pels més petits. El mag Marcel oferirà un show i després mirarem també de fer algunes activitats més pels infants i allargar fins al migdia amb la botifarrada que farem a preus populars.

La Christmas Family Run tindrà lloc el diumenge 22 de desembre a les 11:30 del matí, amb sortida i arribada al Monument de la Sardana.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *