L’UEH Calella guanya i convenç fent un partit molt complert

Els de Toni Guijarro han guanyat 33-25 al Sabadell. Els nostres han sortit a la pista convençuts que avui arribaria la primera victòria a la lliga.

De bon inici els calellencs han agafat la davantera al marcador. Controlant el ritme del partit, s’ha arribat a la mitja part amb un marcador favorable de 14-9.

A la segona part, els calellencs tot i la pressió dels vallesans per reduir diferències han sabut estar ferms en el seu joc i mantenir el rival sempre amb una diferència prou àmplia en el marcador. El màxim que s’ha pogut apropar el Sabadell ha estat a tres gols (17-14 ,19-16 i 20-17).

Els darrers minuts de partit els de Guijarro han apretat una mica més i han ampliat les diferències fins el definitiu 33-25.