Arriba la tercera edició del Cultura Viva

Al Anderson lidera The Original Wailers, que actua diumenge al Cultura Viva

La Platja de Garbí serà l’escenari aquest cap de setmana dels concerts i les sessions del Cultura Viva, el festival de música jamaicana – gratuït – que en aquesta tercera edició presenta un cartell molt potent. Per la participació d’artistes internacionals com Carl Dawkins o The Original Wailers, la banda que acompanyava Bob Marley; i dels màxims exponents de la creació musical amb segell local de la mà d’Adala o els barcelonins Soweto.

Platja i directes i sessions de música jamaicana, és la combinació proposada per Ital Youth per aquest cap de setmana, amb un cartell en el qual hi destaquen els mítics The Original Wailers, la banda de Bob Marley, liderada pel veterà guitarrista Al Anderson, que torna quatre anys després de trepitjar la platja de Calella.

Seran els encarregats de tancar una programació que arrenca demà dissabte a la tarda amb The Phrenetics i una actuació d’Adala – el nom artístic del barceloní Guillem Simó – amb Santa Salut i Tribade. Diumenge, també destacables les actuacions dels barcelonins Soweto i Carl Dawkins.

Line up:

Dissabte 8
de 18:00 a 2:00h
18:00 – Wisdom Link Sound
19:30 – Dance Crasher Sound
21:05 – The Phrenetics
22:30 – Adala FT Santa Salut + Tribade + Elane
00:50 – Rude Teo

Diumenge 9
de 18:00h a 00:30h
18:00 – Dance Crasher Sound
19:45 – Afrikemet
21:00 – Soweto
21:40 – Carl Dawkins
22:50 – New George
23:15 – The Original Wailers

Des de l’organització, Pau Dangla destaca l’aposta musical d’aquesta tercera edició, per a la que esperen una gran afluència de públic.

Creiem que el cartell és atractiva i esperem que mogui gent de fora, l’any passat ja va passar, fins i tot d’arreu d’Europa. Pensem que tornarà a passar i vindrà més gent perquè la proposta és molt potent.

El Cultura Viva es celebrarà al final de la Platja de Garbí, on hi haurà oferta gastronòmica amb food trucks i servei de bar a partir de les dotze del migdia.

Està organitzat per l’Associació Cultural Ital Youth amb el suport de l’ATC i l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *