Arriben a 20 les morts per coronavirus a l’Hospital de Calella

actualitzacio_casos2

Dimarts negre a l’Hospital de Calella per la mort de 3 pacients de Covid-19, segons ha confirmat aquest vespre la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Ja són 20 les defuncions que s’han registrat al centre hospitalari des que va arribar la pandèmia, amb una incidència molt accentuada en l’última setmana, quan s’han concentrat pràcticament la meitat del total de morts. És l’única novetat de l’actualització diària que trasllada l’organisme, perquè no s’ha comptabilitzat cap altre positiu ni tampoc s’ha donat cap alta.

Les dades indiquen que l’impacte del coronavirus tendeix clarament a la baixa el col·lectiu de sanitaris. Avui hi ha 31 professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva contagiats, que són 4 menys que en l’última actualització. No hi havia una afectació tan baixa des del passat 24 de març.

A Blanes, l’altre centre hospitalari gestionat per l’organisme, hih a 16 pacients ingressats per coronavirus. En les últimes 24 hores s’ha registrat 1 nou cas i s’ha donat 1 alta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *