[Àudio] [Coblejant] Programa 106: Efemèrides del 2019 II

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem la primera part a recordar efemèrides d’enguany, altre cop. Recordarem a Pau Guanter, Enric Gratacós, Josep Font i Josep Capell i repassarem la seva trajectòria professional. A la segona part del programa seguim amb una segona edició 2019 del nostre Traspàs de Cobla i parlarem del nou contrabaixista de la cobla Montgrins.

A la Secció de Notícies recordarem al desaparegut Joan Ginjoan i explicarem què cal fer per presentar un projecte als Premis Capital de la Sardana 2019. A la part final del programa farem un tastet del què anirà la propera edició Coblejant i és que comencem a investigar sobre poesia relacionada amb la sardana i el món de la cobla i començarem amb el famós poema de Joan Maragall.

Acabem el programa amb l’última eliminatòria de la Sardana de l’Any i escoltarem la guanyadora del 2017, La Vall de Ribes de Josep Coll i Ferrando.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Recordeu que podeu votar l’última eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat