[Àudio] [Coblejant] Programa 107: Poemari de sardana

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem el programa als poemes que parlen de la sardana i que, a més, també són sardanes. Arrenquem, d’aquesta manera, la primera edició d’una trilogia de sardanes amb lletra i en aquesta ocasió parlarem de sardanes de compositors com Vicenç Bou, Enric Morera, Joan Manén, Josep Maria Tarridas o Ricard viladesau i escrites per poetes com Àngel Guimerà, Antoni Vives i Batlle o Santiago Rusiñol, entre d’altres.

Al Traspàs de Cobla parlem d’una cobla amb més d’un canvi aquesta temporada; la Bisbal Jove, i el nostre Reporter Sardanista ens explicarà com va anar l’Aplec d’Hivern de Manlleu amb les cobles Montgrins i Jovenívola de Sabadell. A les Recomanacions sardanistes parlarem del nou espectacle de la Cobla Reus Jove juntament amb l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, la companyia de teatre La Missiva i la companyia de dansa BSO Dance.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat