[Àudio] [Coblejant] Programa 118: La Bisbal, planter de músics

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

La Bisbal d’Empordà ha estat des de fa molts anys un dels bressols de la música de cobla de tot el país.

Aquesta setmana repassem el llegat coblístic i sardanista de La Bisbal d’Empordà a partir de figures com Conrad Saló, Ricard Viladesau però també a través de les seves formacions de cobla; La Principal de la Bisbal i la Bisbal Jove i, evidentment, ens farem ressò de l’Escola de cobla Conrad Saló i de l’Aplec de La Bisbal que se celebra cada segon cap de setmana de juny, any rere any.

Escoltarem sardanes obligades pels instrumentistes actuals de tenora de La Principal de la Bisbal, Ferran Miàs i Jordi Carreras, ambdós bisbalencs, i proposem la coblafusió de la la Bisbal Jove amb el grup de pop rock català La Iaia. Al Traspàs de Cobla parlem de tots els canvis que s’han produït aquesta temporada a la Cobla La Principal d’Olot i a la Secció de Notícies expliquem com participar als premis Floricel Rosa d’Or d’Anglès que s’atorguen en aquesta mateixa població gironina el dia de l’Aplec.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Joan Casademunt escrigué:

    el programa 118 “La Bisbal planter de musics” no es por sentir per algun motiu tecnic vostre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat