[Àudio] [Coblejant] Programa 119: Hummusman i SOM

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Hummusman i SOM són els dos darrers discos nascuts en el marc de la música de cobla del nostre país.

Aquesta setmana dediquem el programa a les novetats musicals amb dos àlbums acabats de presentar: Hummusman i SOM. El primer és el segon projecte del grup Biflats, que arrencava amb el seu primer disc fa dos anys i que ara s’atraveixen amb la història d’un antiheroi que, a part dels seus moments còmics sobre l’escenari, és el protagonista de la trama que volen transmetre.

La Principal del Llobregat també ha tret nou disc, tal com anunciàvem fa unes setmanes, en motiu del seu 90è aniversari. Un disc que és acompanyat d’un seguit de concerts-espectacle dirigits pel director artístic David Planas, la percussió de Jaume Yelo, la direcció artística de marcel Sabaté i l’acompanyament teatralitzat de la nostra presentadora, Queralt Pedemonte. Ho expliquem tot en aquest programa.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat