[Àudio] [Coblejant] Programa 120: Els ballets de l’esbart

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem un repàs entre els esbarts dansaires i els seus ballets!


Al nostre Reporter, parlarem dels aplecs de Breda i Vic i en la Secció de Notícies ens farem ressò del desenllaç del certamen Masquefa Sona Bé del passat diumenge 7 d’abril amb la Cobla Montgrins. També parlarem del canvi en la coordinació de la Sardana de l’Any i és que Carles Santiago deixa el càrrec i a les Novetats Musicals parlem del disc Cap als Vint-i-cinc que la Cobla La Principal del Llobregat ha editat en motiu dels 25 anys de l’Agrupament d’esbarts dansaires de Catalunya.

A les Recomanacions Sardanistes parlem del cicle de Sardanes i cançons de taverna de l’Escala, al Baix Empordà, organitzat per l’Agrupació Sardanista Escalenca “Avi Xaxu” i del nou llibre editat per l’Ajuntament de Lloret de Mar titulat “El Lloret festiu i la Sardana” de Joan Domènech i Moner.

Acabem el programa amb la CoblaFusió amb una versió per a cobla del poema de Vicent Andrés Estellés “M’aclame a tu” musicat per Ovidi Montllor.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat