Es reprenen les obres per substituir la canonada d’aigua d’Ànimes

Les tanques impedeixen el pas per la vorera de la Fàbrica Llobet-Guri

Aquest dilluns s’han reprès els treballs de substitució de la canonada d’aigua del carrer Ànimes que divendres es van haver d’aturar per la pluja. Gestaigua ha informat que la previsió és que finalitzin demà dimarts i que ja es pugui normalitzar la circulació de vehicles i vianants per tot el sector. Hores d’ara, continua el tall al carrer Llobet-Guri –des de la carretera N-II fins al carrer Valeri Saleta– i no es pot passar per la vorera de l’equipament municipal. Per tant, els usuaris de la llar d’infants El Carrilet han d’utilitzar el pas soterrat amb ascensor que connecta amb el Parkinsol.

Aquest matí, i com a conseqüència dels treballs de reparació de la xarxa municipal d’aigua, hi ha hagut un tall programat del subministrament als clients de l’edifici Parkinsol i als que hi ha al tram d’Ànimes, entre Sant Antoni i carretera N-II. L’hora de finalització és a les 13.30h.

Gestaigua ha informat que ara s’està treballant en les connexions definitives de les canonades a la xarxa municipal de l’aigua, i que la previsió és que dimarts quedi resolta l’obra pública.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *