[Àudio] [Coblejant] Programa 136: La mar de bé!

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

La mar, el mar, és la protagonista del programa d’aquesta setmana i escoltarem sardanes relacionades amb aquest indret tan preuat que tenim el goig de tenir; autors com Prenafeta, havarto Gandol, entre d’altres, seran els encarregats de musicar el programa d’avui.

A la Secció de Notícies parlarem dels nous requisits per a rebre la subvenció per activitats sardanistes que reclama la Confederació Sardanista de Catalunya amb relació a l’associació de cobles de Catalunya i dels avenços en la proclamació de Sant Feliu de Guíxols com a Capital de la Sardana del proper 2020. En les Novetats Musicals parlarem de l’integral Francesc Pujol editat per la Cobla de Cambra de Catalunya dirigia per Jesús ventura.

El nostre reporter, en Jordi Rubio, ens explica com va anar l’aplec de Ribes de Freser i la festa major d’Andorra la Vella. També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *