[Àudio] [Coblejant] Programa 153: Mans Amigues, Campiona de Punts Lliures

IMG-20191124-WA0024
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana parlem de totes les colles campiones en cada una de les seves categories en la Final de Punts Lliures: Mans Amigues, Aires Gironins, Maig, Escarlata i Trapelles.

Estrenem secció: “Àrea de Campionat” i parlarem de les guanyadores al Campionat de punts lliures i escoltarem sardanes dedicades a elles i també algunes de les que van ballar en la final. També, en Secció de Notícies, parlarem d’Emili Salut, compositor català que va compondre sardanes en un gulag rus i que se n’ha editat la seva bibliografia.

També escoltarem l’estrena de Conrad Rafart en la nostra nova secció titulada “Les Estrenes” i a les Novetats Musicals parlarem del nou disc de la cobla Mediterrània per celebrar els seus 40 anys en actiu.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat