807 marxaires contra el Càncer

Oncolliga Calella ha reunit a 807 marxaries en la 15 edició de la Marxa contra el càncer. És l’aniversari de l’associació, que dona tret de sortida a un seguit d’actes per celebrar-ho-. El següent, l’1 de setembre amb una gran revetlla d’aniversari i música en viu.

“La gent de Calella és molt solidària”, diu la Maria Pera, presidenta d’Oncolliga Calella. La Marxa contra el Càncer ha agrupat a 807 persones que han participat en els dos recorreguts que s’havien programat, com també en el sorteig de productes locals. Són més de 8.000 euros recaptats, als quals se’ls ha de restar les despeses de l’entrepà i samarretes. Els beneficis són una injecció a l’associació i els serveis que ofereix, com són el de psicooncologia, el servei de suport immediat a domicili (SSID) o el préstec de material ortopèdic.

Oncolliga està d’aniversari. Diumenge els participants lluïen un 15 a la samarreta. Són 15 anys que s’han començat a celebrar ara, però que s’allargarà en el temps. El principal acte serà l’1 de setembre a la plaça de l’Església quan faran una gran revetlla d’aniversari amb música en viu. El següent serà el 19 d’octubre, dia contra el càncer de Mama, amb un tribut a Joan Manuel Serrat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *