[Àudio] [Coblejant] Programa 162: Febrer de novetats

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem un repàs de sardanes dedicades als dos primers mesos de l’any amb autors com Agapit Torrent, Florenci Mauné o Eduard Martí Teixidor, entre d’altres.

A Les Estrenes escoltarem la nova sardana d’Olivier Marquès dedicada als sardanistes de Cabestany i a les Novetats Musicals parlarem del nou disc de la Cobla Sant Jordi “La Sardana, Grans Clàssics”.

Escoltarem la Sardana escollida per la Confederació per ser la representant del Dia Universal de la Sardana i a les Recomanacions Sardanistes us proposem el nou espectacle de la cobla Marinada i les activitats de l’any Xaxu a l’Escala. Escoltarem també les quatre sardanes a competició de la tercera eliminatòria de la Sardana de l’Any.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on repassem les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana i al Traspàs de Cobla els canvis a les nostres formacions musicals. I recollim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *