Crida per assistir al Sopar per la Marató

Calella per la Marató anima als calellencs i calellenques a apuntar-se al sopar d’aquest dissabte a l’hotel Santa Mònica. El tiquet té un preu de 20 euros, que donarà accés a un gran aperitiu, segon, postres i beguda, tot plegat amenitzat amb música en directe i sortejos. Hores d’ara, hi ha molt poca gent inscrita.

Un dels organitzadors de Calella amb la Marató, Miquel Martí, ha animat als ciutadans a assistir-hi.

És un sopar de molta germanor, maco i digne, de molta qualitat. Venir a un hotel a sopar amb música en viu per 20 euros i que sigui per col·laborar amb La Marató crec que és molt important i era una de les coses que era de gran ajuda, però aquest any no se per què no s’està apuntant gaire gent i era una crida que volia fer. Constarà d’un pica pica de set plats, un segon, postres i beure, amb música en directe, i hi ha sortejos de samarretes: del Barça, de l’Espanyol, de la Penys, algun pernil. És una festa que els que hi anem ens ho passem molt bé, és una bona nit.

Martí ha detallat on es poden comprar els tiquets, que tenen un preu de 20 euros.

Venem tiquets al taller de casa, Taller Lluís Martí, la Concepció Gelmà a la Plaça Catalunya, la Nati Camps a la carnisseria Camps, en Ramon Villaret a Gèneres de punt Villaret i també aquest any a Cases Gelmà, a Pequín.

El sopar serà, com és tradicional, a l’hotel Santa Mònica, aquest dissabte a dos quarts de deu. Normalment tenen una mitjana de 200 persones, una xifra que voldrien mantenir per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació mèdica i científica del càncer.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Miquel Martí, organitzador de Calella amb la Marató, qui ha detallat tots els actes previstos per recaptar fons per aquesta iniciativa solidària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *