[Àudio] [Coblejant] Programa 226: Sant Feliu de Guíxols, Capital de la Sardana per fi

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquest cap de setmana de l’1 de maig s’inaugura la Capitalitat de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols després d’haver estat ajornada un any per la pandèmia, la seguirem d’aprop!

A les Notícies parlem d’aquesta Capitalitat, de la mort del compositor Joan Escapa i de la creació d’una nova entitat sardanista a Hostalric. També us parlem del Cercle Català de Madrid, que aquest 1 de maig acull la Cobla Montgrins 11 anys després.

A les Estrenes us parlem de les 2 noves composicions d’Antoni Mas Bou i de les tres noves estrenes que Jaume Cristau fa aquest cap de setmana a l’Aplec de Lloret en format concert. I a les Novetats Musicals escoltem com sona el nou Sardaxou 12 de la Cobla Contemporània, que ja està a la venda.

Com sempre també tenim la secció dels Reportatges, l’Agenda Sardanista i la de les Frases Dites i Fetes. Coblejant és un programa de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat