La població de 30 a 34 anys podrà demanar la vacuna a partir de dilluns

La campanya d’immunització contra la Covid continua avançant haver-se registrat un nou rècord d’administració de vacunes amb 116.000 dosis. Salut ha anunciat que a partir de dilluns vinent, 28 de juny, podrà demanar cita la població d’entre 30 i 34 anys. El ritme és d’obrir noves franges cada setmana.

A partir de dilluns, totes les persones majors de 30 anys quedaran automàticament convocades i podran sol·licitar la vacuna, si és que encara no l’han rebuda. Els nois i noies nascuts entre el 1987 i el 1991 seran els últims en afegir-s’hi i podran utilitzar els canals habituals –cita online o esperar a rebre el missatge SMS de Salut– per rebre el fàrmac per protegir-se contra la Covid.

En una compareixença davant els mitjans, la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha anunciat que els les pròximes setmanes s’acabarà de convocar a tota la població de Catalunya.

Durant les properes setmanes acabarem d’obrir la vacunació a tota la població que podem, que són la gent a partir dels 12 anys. Insistim molt que vacunar-se requereix, normalment, dues dosis. És molt important per l’advertència de la variant delta.

La secretària de Salut Pública ha explicat que la tendència de la pandèmia és bona però que en els grups d’edats més joves, d’entre 10 i 29 anys, s’està experimentant un creixement que “preocupa”.

Catalunya va superar ahir els més de 6 milions de dosis administrades. Més d’un 30% de la població ja té les dues dosis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *