[Àudio] [Coblejant] Programa 269: Una cobla d’alumnes participarà al festival de Joves Músics Europeus a Luxemburg

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Una cobla participarà al Festival de Joves Músics Europeus de Luxemburg el maig, serà una cobla creada per alumnes de diferents escoles de música de Catalunya que formen part de l’Associació Catalana d’Escoles de Música.

També celebrem el Carnaval amb l’arranjament del Carnaval de Venècia de Marcel Sabaté i a les Recomanacions t’expliquem com presentar la teva candidatura als premis Floricel Rosa d’Or d’Anglès. A les Curiositats Històriques t’expliquem perquè els canvis a les cobles se solen fer per Carnaval i a les Notícies ens fem ressò de les noves tenores i tibles que han arribat a l’Escola Municipal de Música de Banyoles i de la restauració del Monument a la Sardana de Montjuïc.

Al Traspàs de Cobla parlem del canvi de fiscorns a la Cobla Reus Jove i a les Novetats Musicals parlem dels nous treballs de La Flama de Farners i Neus Mar titulat Trencadís, de l’Integral Manuel Oltra de la Cobla de Cambra de Catalunya i del disc commemoratiu dels 125 anys de la Cobla La Principal de Cassà. Als Reportatges parlem de la doble ballada de Sant Quirze de Besora.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Gelida. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *