Els comerciants recullen 13.000 euros per a la campanya “Para los valientes”

Judith Bordas és la guanyadora del lot de productes i vals regals de la MEGAPANERA solidària que es va sortejar anit, a l’estand de l’associació Calella Centre Comercial dins la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Amb la iniciativa s’han recollit uns 13.000 euros -a l’espera de donar per tancada la recaptació definitiva- que es destinaran íntegrament a la campanya “Para los valientes” per al finançament del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Molta expectació a l’estand dels comerciants a l’hora anunciada per al sorteig de la MEGAPANERA solidària amb el projecte de construcció del centre de tractament i investigació del càncer infantil que impulsa la Fundació de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi eren presents la notària de Calella, Mònica de Blas, i l’alcaldessa Montserrat Candini, que va ser l’encarregada d’extreure de l’urna la butlleta premiada.

El número afortunat ha estat el 0441, corresponent a una butlleta que s’havia venut els dies de fira a l’estand dels botiguers. Minuts més tard, la guanyadora va fer-hi acte de presència, mostrant-se molt sorpresa i agraïda. Judith Bordas és la guanyadora d’un lot de productes i vals de regal valorats en 7.350 euros, donats per establiments de la ciutat. Recollíem les seves sensacions a Ràdio Calella TV, en un document d’àudio que podeu sentir a continuació.

La iniciativa solidària local ha volgut contribuir a la campanya “Para los valientes” que impulsen les fundacions del jugador Leo Messi, del FC Barcelona i de l’escola de negocis IEESE per a la construcció d’un centre pioner i d’abast internacional per al tractament i la investigació sobre el càncer infantil. Serà el SJD Pediatric Cancer Center, al qual Calella hi aportarà la xifra de 13.000 euros, que inclou la recaptació de la venda de butlletes de la MEGAPANERA i les donacions de diverses entitats locals.

Les dues famílies calellenques implicades en les iniciatives que s’estan duent a terme per sumar fons per a la investigació, entre elles també la venda de les polseres Candela, van posar de relleu el calat del suport que s’ha rebut de la ciutat i també la important feina de divulgació que s’està fent a redós de la MEGAPANERA. A continuació podeu recuperar un fragment de les paraules que Nieves Tejeda i Jordi Bosch van donar en el programa especial de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

A dia d’avui, la campanya “Para los valientes”, que té d’ambaixador Leo Messi, ha aconseguit el 22% del seu objectiu de recaptació. Suma ja gairebé 6,9 dels 30 milions d’euros que són necessaris per posar en marxa el projecte del SJD Pediatric Cancer Center. En podeu trobar més informació i fer donacions directes clicant aquí.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *