[Àudio] [Coblejant] Programa 272: La Ciutat de Girona fa un tribut a les dones compositores

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana a les Novetats Musicals parlem del nou disc sobre compositores “Selvatanes” de la cobla Ciutat de Girona i a les notícies ens fem ressò de les subvencions de la Diputació de Barcelona per a cultura popular.

I també de la renovació d’Ivan Besora a la presidència d’Adifolk i de les Escoles de Música que tenen alumnes que participaran a la Cobla ACEM al Festival de Joves Músics Europeus de Luxemburg al maig. Als Reportatges expliquem el que ha donat de si l’Aplec de Celrà i la cloenda de la Capitalitat de Sant Feliu de Guíxols i al Traspàs de Cobla parlem del canvi de tenores de la Cobla Mil·lenària.

A l’Agenda ens fem ressò del proper Aplec que és el del Masnou i a la Premsa veiem com parla el NacióDigital sobre la Capitalitat de Balaguer que s’enceta aquest cap de setmana. Escoltem l’onzena eliminatòria de LSDA 2021 amb les sardanes de Joan Vila, Jean-Michel Ginesta, Francesc Picart i Lluís Gual i acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Arenys. 

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *