[Àudio] [Coblejant] Programa 281: Sa Roncadora serà interpretada en directe a l’Aplec de Calella

PGM-COBL-241-DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem boca de la 94a edició de l’Aplec de Calella on s’hi interpretarà la sardana “Sa Roncadora”, 61 anys després que ho fes el mateix Ricard Viladesau al Pati de l’Ós.

Escoltem les dos versions que hi ha enregistrades d’aquest obligada i a les Notícies ens fem ressò de la Trobada a Balaguer de la iniciativa Saltem i Ballem i de la sardana al voltant de l’Arc de Berà per impulsar la candidatura de la sardana a la UNESCO. Al Traspàs de cobla parlem del canvi de flabiols a la Cobla La Principal de Cassà i als Reportatges ens fem ressò dels aplecs de Figueres, Torelló i Sitges, i de la doble audició de Ripoll, entre d’altres.

A Les Estrenes parlem de les noves composicions de Jaume Boix, Vicenç Corominas, Joan Pujadas i Josep Maria Amorós i escoltem la nova sardana de Dani Gasulla. A la secció de LSDA 2021 escoltem les tres sardanes seleccionades pel Premi a la Crítica de Marc Timón, Joan Druguet i Enric Ortí. Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de La Veu de Sant Joan. 

Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *