[Àudio] [Coblejant] Programa 284: Un aplec de Calella amb més participació que el 2019

PGM-COBL-244-DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Repassem el que ha donat de si l’Aplec Pairal de Catalunya aquest passat cap de setmana a Calella, amb una ocupació superior al 2019 abans de la pandèmia i moltes sardanes balladores.

A les Notícies t’expliquem els requisits dels dos nous concursos de composició com són el Concurs “Mirant al Cel” de composició de sardanes any 2022 i el 2n Concurs de Composició de Sardana d’Agramunt i també de l’acte de reconeixement a algunes entitats pels seus aniversaris per part del Departament de Cultura a Vilafranca del Penedès.

A les Novetats Musicals us parlem dels nous discos de La Principal de la Bisbal amb obligades per a dues tenores i el disc de Balaguer com a Capital de la Sardana. A Les Estrenes ens fem ressò de les noves composicions de Jordi Paulí o Conrad Rafart i al Traspàs de Cobla comentem el canvi de trompetes de la Cobla Marinada.

Als Reportatges parlem dels Aplecs de segona pasqua de Tona i Vilassar de Dalt i després de l’Agenda Sardanista fem un repàs musical dels aplecs d’Anglès, Taradell, Sabadell, Sant Llorenç d’Hortons i Campdevànol.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Puigcerdà. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *