El CF Calella repassa al Molinos i arriba a la última jornada amb possibilitats de guanyar la lliga

El CF Calella ha guanyat 7-1 al Molinos. En el minut 12, els mataronins s’han avançat en el marcador, però els calellencs només han necessitat 11 minuts per donar-li la volta (2-1). Abans d’arribar al descans, els nostres han eixamplat la diferència 3-1. A la segona meitat ha seguit la superioritat calellenca fins acabar guanyant el partit per sis gols de diferència.

Amb aquesta nova victòria els de Fede Saracho arribaran a la darrera jornada amb possibilitat de guanyar la lliga. Els nostres són tercers amb 36 punts. Per guanyar la lliga necessiten que el líder, el Llavaneres amb 37 punts i el segon classificat Vilassar de Dalt amb 36 punts, punxin i els calellencs guanyin al camp del Premià de Dalt.