[Àudio] [Coblejant] Programa 288: Elisenda Fábregas ha escrit l’obra per a cobla del Memorial Joaquim Serra 2022

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Novetats Musicals t’expliquem qui és l’encarregada de l’obra per a cobla d’estrena del Memorial Joaquim Serra 2022 i del nou disc que Músics per la Cobla està enregistrant de les obres per a cobla estrenades en el Memorial en els darrers anys.

A les Notícies ens fem ressò de la convocatòria dels cinquens Premis Antoni Carné de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català i a Les Estrenes parlem de la nova sardana de Jaume Cristau. A les Novetats Musicals ens fem ressò del nou disc de la Cobla Selvatana de sardanes escrites a quatre mans per Jordi Feliu i Josep Farràs, dirigit per Esteve Molero i també, del nou disc en motiu dels 15 anys de l’Aplec Comarcal d’Osona enregistrat per La Principal de la Bisbal, dirigida per Francesc Cassú.

A l’Agenda Sardanista repassem el proper Aplec de Ripoll i als Reportatges expliquem el que va donar de si els aplecs d’Hostalets de Balenyà i Artés i l’inici del cicle d’audicions de l’Agrupació Sardanista de Calella. A les Recomanacions Sardanistes ens fem ressò dels 25 anys de la Cobla Reus Jove ara que ja s’ha celebrat la Festa Major de Reus.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Santpedor. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *