El film “No matarás” tanca avui el Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí tancarà avui edició amb la pel·lícula “No mataràs”. La projecció es farà aquest vespre a les 20 h a la Sala Mozart. El film dirigit per David Victori i protagonitzat per Mario Casas narra la vida d’en Dani, un noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt i que decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest.

Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà aquesta nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada duran a en Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar.

Després de recórrer festivals com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de SitgesBucheon Fantastic Film Festival de Corea i l‘Imagine Amsterdam Film Festival, el film “No Matarás” es va convertir en una de les pel·lícules més taquilleres del 2020 i es podrà veure avui a Calella gràcies al Cicle Gaudí. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros. Hi ha preus reduïts per als titulars del Carnet Jove i els membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya (3 euros), per a les persones jubilades (3,50 euros) i una oferta de 2×1 per als socis del Club La Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.