[Àudio] [Coblejant] Programa 290: Canvi a La Sardana de l’Any: els votants habituals en les darreres edicions tindran més pes en la votació

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana a les Notícies t’expliquem el canvi en les bases de La Sardana de l’Any 34: els vots dels votants habituals valdran més.

A les Recomanacions parlem de la gira que la setmana que ve enceta altre cop la Cobla Amsterdam que ve d’Holanda i que no trepitjava Catalunya des d’abans de la pandèmia. També et recomanem el nou festival de cobla de Ceret: Coblíssim 2.0. A Les Estrenes parlem de les noves sardanes de Jordi Vilaró, Bàrbara Ardanuy, Enric Ortí, Xavier Forcada i Joan Maria Riera.

Als Reportatges repassem el que va donar de si la doble audició de Calella, l’Aplec de Ripoll i les ballades de Roses i Camprodon. A l’Agenda Sardanista repassem els propers aplecs de Sant Pere de Ribes, Les Borges Blanques i Torredembarra i a l’Òptica Externa parlem del taller de sardanes que es va realitzar al festival Acampada Jove.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Silenci. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *