[Àudio] [Coblejant] Programa 291: La 6a edició de l’Ambsodecobla ja és aquí!

p-destacada.jpg
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana a les Recomanacions ens fem ressò del cartell de la 6a edició de l’Ambsodecobla, el Festival de Cobla de Palamós que enceta el mes d’agost amb una programació de coblafusió de noves propostes.

A les Notícies ens fem ressò de la crida per trobar Capital de la Sardana pel 2025 de la creació de la nova entitat sardanista a Santa Eulàlia de Ronçana i als Reportatges repassem el que ha donat de si la 64a edició del Festival de la Sardana de Ceret.

A l’Òptica Externa ens fem ressò de la mort de Núria Feliu, la gran dama catalana que va tenir també relació professional amb la cobla i la sardana i a l’Agenda Sardanista repassem els propers aplecs de Ribes de Freser i Mora d’Ebre.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio La Llagosta. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *