[Àudio] [Coblejant] Programa 316: Leonie Martet aconsegueix la beca Josep Maria Bernat

PGM-COBL-276-DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies parlem amb Leonie Martet, flamant guanyadora de la Beca Josep Maria Bernat 2022, i també amb Oriol Martínez que n’ha merescut l’accèssit. També ens fem ressò de la dissolució de la Cobla Lo Castell: segona cobla que es dissol en el que portem d’any.

A les Novetats Musicals, parlem amb Joan Gómez del nou integral de Manuel Oltra que ha enregistrat la Cobla de Cambra i que s’ha presentat aquesta setmana i a la Premsa sabrem quina sardana de Garreta ha publicat la col·lecció Mestres Gironins de Tritó Edicions. 

Al Traspàs de Cobla coneixem qui substitueix a Adrià Sánchez al tible a la Bisbal Jove i a les Recomanacions coneixem la programació 2023 de l’Agrupació Sardanista Santa Perpètua. Als Reportatges repassem l’audició pel centenari del naixement de Martirià Font a Banyoles i a l’Agenda destaquem l’Aplec de la Garriga: hem parlat amb el seu vicepresident, Víctor Rodríguez que explica perquè no hi podem fallar. Comencem ja escoltant les 4 sardanes de la primera eliminatòria de La Sardana de l’Any!

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ona Digital. Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *