Últims dies per comprar les entrades per a la gala benèfica “Para los valientes”

Frederic Wort és un dels artistes que actuarà aquest diumenge en el concert benèfic per recaptar fons per a la construcció del SDJ Pediatric Cancer Center. Serà aquest diumenge, 23 de juliol, a la Sala Mozart, amb entrades a la venda al preu de 10 euros a la pastisseria El Desig, la llibreria El Faristol i la Papereria Roger.

Wort ha explicat quina és la proposta musical que es presentarà a l’escenari de la Sala Mozart, aquest diumenge a partir de les vuit del vespre. Recordem que hi haurà les actuacions destacades de Nikole Kollars, Mònica Green i Marian Barahona.

“Cadascuna té el seu propi estil musical -comenta Wort-. La Marian és més jazzística, Nikole Kollars és més de pop i la Mònica Green, de la branca soul. Serà un concert molt bonic, amb piano de cua, però també amb la participació de la banda de la Mònica Green amb Project Soul. Un concert per gaudir assegut en un espai com la Sala Mozart”, ha dit a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

La gala inclourà les actuacions de Frederic Wort, al piano, i de Maria Gómez & Julia Gómez & Ada Wort. Per aquesta ocasió, han estat preparant una peça molt especial. “Hi ha un moment que els familiar directes del Ferran, els que són els seus cosins, tocaran una cançó i li dedicaran. Penso que ho recordarà per sempre”, ha explicat el pianista.

A banda dels punts de venda, també s’ha habilitat un número de telèfon per reservar entrades. És el 618 207 122. Si no s’han exhaurit, el mateix dia de la gala se’n trobaran a la taquilla de la Sala Mozart.

Tota la recaptació es destinarà íntegrament al projecte del SJD Pediatric Cancert Center que, juntament amb la Fundació Sant Joan de Déu, impulsen la Fundació Leo Messi, la Fundació del FC Barcelona, i l’Escola de Negocis IESE. Tots ells han posat en marxa la campanya de micromecenatge Para los valientes que té per objectiu recaptar 30 milions d’euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *