[Àudio] [Coblejant] Programa 324: Sant Cugat del Vallès es proclama 10a Capital de la Sardana

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, Sant Cugat arrenca aquesta setmana com a Capital de la Sardana 2023. Hem parlat amb la presidenta de l’Entitat Sardanista de Sant Cugat, Elvira Anglès i ens ha explicat els objectius d’aquesta capitalitat i els actes més destacats.

A les Recomanacions, parlem amb Núria Farré, del Grup Sardanista Mirant al Cel, perquè ens expliqui què és això del Conku-loku que tindrà les colles de sardanes esportives entretingudes el pròxim dissabte 25 de març. I la Federació d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Meridionals ha obert el termini per presentar candidatures al guardó Anella d’Or, hem parlat amb el seu president, Jordi Grau. 

A l’Àrea de campionat, el Cap de l’Àrea de Campionat de la Unió de Colles, Víctor Geli, explica les principals novetats del Campionat de Catalunya de Sardana Esportiva: la final del Bàsic d’Honor serà a Banyoles. I a les Novetats Musicals, t’expliquem quina és la temàtica del darrer disc que enregistra la Cobla Contemporània.

Als Reportatges, t’expliquem el que ha donat de si la 51a edició de l’Aplec de Celrà i a la Premsa recollim la crònica del digital El Núvol sobre el concert avtres cobles al Palau de la Música i la denúncia de la Família de Joan Parés al Diari de Girona. A les Notícies, l’Agrupació Sardanista de Calella inclou els seus actes al passaport cultural dels joves de la ciutat, Ros-Marbà rep el Premi Sport Cultura Barcelona 2022 en la categoria de Trajectòria i la cobla de l’Escola de Musica de Vilanova i la Geltrú ha actuat en un institut de La Bisbal del Penedès perquè els alumnes aprenguin  ballar sardanes.

A LSDA, escoltem la 9a eliminatòria de La Sardana de l’Any amb les sardanes de Jordi Paulí, Joaquim Hostenc, Marc Timón i Maria Mercè Navarro. I a l’Agenda, destaquem l’Aplec de La Nou de Gaià.

A la CoblaFusió et portema Paul Simon i Art Gartfunkel per a cobla! Coblejant és un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *