[Àudio] [Coblejant] Programa 349: 8 temporades de Coblejant, el magazín que necessites!

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Recomanacions, tens incomptables motius per voler el Coblejant a la teva graella, a la teva emissora o al teu mòbil i aquesta setmana te’ls expliquem en l’inici d’aquesta 8a temporada del magazín que t’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla.

A les novetats Musicals, l’Agrupació Sardanista Horta presenta aquesta setmana un nou disc de sardanes per celebrar els seus 100 anys a càrrec de la cobla Sabadell. I a les Notícies, Vilafranca acull per la seva festa major la 5a edició de la Sardana Blanca amb un pregó del president de la Confederació Sardanista de Catalunya per donar suport a la candidatura de la sardana com a patrimoni immaterial de la UNESCO.

També, l’Aplec de Calella tornarà a ser de tres dies el 2024 en l’edició 96: l’Agrupació Sardanista de Calella consolida així un format que va agradar molt aquest any mantenint el pregó d’inici de festa i encarant amb força el centenari. I 12 concerts de cobla conformen la programació del Casino de l’Aliança de Barcelona aquesta temporada: un concert cada dues setmanes i fins al març.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *