[Àudio] [Coblejant] Programa 359: Què és el Concertàs de Nadal de Calella?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Recomanacions, neix el Concertàs de Nadal, una aposta de l’Agrupació Sardanista de Calella que organitza un concert de gran voltatge el proper 17 de desembre a la sala Mozart de Calella amb el tàndem de la Llobregat i els Montgrins i amb un leitmotiv molt clar: la cobla no és un gènere. Et portem tots els detalls d’aquesta proposta.

A les Curiositats Històriques, sabeu quina promesa va incomplir Igor Stravinsky en relació amb la sardana? Ho explica Albert Fontelles, doctor en musicologia en un article que ha publicat recentment a la revista d’especialització musical Quodlibet titulat “Igor Stravinsky i Barcelona: una promesa incomplerta. I a les Notícies, mor Joan Domènech i Moner, l’historiador lloretenc, estudiós i activista de la sardana, medalla al mèrit sardanista als Premis Capital de la Sardana.

Al Traspàs de Cobla, el jove contrabaixista Conrad Sánchez Ruscada entra a la cobla Bisbal Jove aquest novembre després de la sortida d’Arnau Farràs que no hi ha estat ni una temporada sencera. Farràs també ha plegat de la cobla Costa Brava. A Les Estrenes, tenim una nova estrena d’Anna Abad, en aquesta ocasió dedicada a Vallverdú en el seu centenari. Una obra que ens explica l’autora i l’escoltem. I també us proposem la primera sardana d’un jove barceloní que l’ha escrit pel seu treball de recerca de batxillerat.  

I a les Novetats Musicals, la cobla Berga Jove ha iniciat un verkami per enregistrar els arranjaments de La Patum de Joan Baptista Lambert. Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *