[Àudio] [Coblejant] Programa 363: Es recupera l’Agrupació Sardanista de Riudellots de la Selva 13 anys després

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, es recupera l’activitat sardanista Riudellots de la Selva a través de la refundació de l’Agrupació Sardanista de Riudellots que busca cares noves a l’entitat, en parlem amb el seu president, Martí Ribas.

A Les Estrenes, Concepció Ramió ha estrenat “Origen i Triomf per a cobla i banda simfònica”, amb la banda i cobla municipal d’Igualada. La podem escoltar! Als Reportatges, una audició de sardanes permet recaptar 1.464 € per la Marató de Tv3 a Camprodon. Aquest any, dedicada a les malalties de transmissió sexual i reproductives. A l’Òptica Externa, l’aclamat quintet d’instruments de canya Calefax Reed Quintet ha interpretat a l’Auditori de Barcelona amb la Banda Municipal la sardana Blanca Espurna, de Jordi Paulí. Podem escoltar com sona! I també, el Mambo No. 5 és el nou tema que ha publicat el póker de tenores format per Enric Ortí, Lluís Alcalà, Gerard Montsech i Quirze Egea. També el podem escoltar!

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *