La UEH Calella assoleix la meitat de l’objectiu del cap de setmana i guanya el primer partit a la pista de La Roca

Els calellencs s’han marcat com objectiu aquest cap de setmana guanyar els dos partits que els enfronta a La Roca. De moment han aconseguit el 50% de la feina. Els de Toni Guijarro han guanyat 33-34 a la pista dels vallesans.
Els nostres han dominat els seixanta minuts de partit. Després d’uns deu primers minuts d’equilibri (4-4), els calellencs han aconseguit agafar avantatge al marcador fins arribar a la mitja part guanyant de quatre gols, 14-18.
A la represa, s’ha mantigut la distància en el marcador, però a falta de 15 minuts pel final, els locals han reduït les diferències. Al final, els nostres han sabut aguantar i aconseguir una important victòria.
Diumenge a les 18:00h, en el pavelló calellenc del Parc Dalmau, es disputarà a porta tancada el segon partit del cap de setmana. Aquest encontre es podrà veure en directe a través de Ràdio Calella Televisió.