[Àudio] [Coblejant] Programa 370: La sardana més interpretada a plaça el 2023 va ser Coti x Coti

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, la sardana més interpretada a plaça el 2023 va ser Coti x coti, el fenomen The Tyets també ha impactat de ple en la programació sardanista que és liderada any rere any per les sardanes de Ricard Viladesau.

I també, el guanyador del premi Rotllana és Futbol Club Barcelona, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida considera que la inclusió de la sardana en molts actes al Camp Nou contribueix a la difusió i projecció d’aquesta de forma excepcional gràcies al gran ressò que l’entitat esportiva té arreu del país i de tot el món.

Al Traspàs de Cobla, l’altre canvi a la cobla La Flama de Farners és a la trompeta. I és que hi entra la trompetista Marina Feliu per cobrir una excedència d’un any de Raül Gallego, que marxa una temporada de la fila del darrere de la formació! I a Les Estrenes, podem escoltar les dues noves entregues dels compositors Jordi Molina i Frédéric Guisset, estrenades a La Garriga i a Barcelona, respectivament!

A les Recomanacions, Manresa ha presentat ja la programació i la imatge de la seva Capitalitat de la Sardana que arrenca al març, Sota la imatge d’una rotllana en forma de cor que batega, s’han programat 38 actes al llarg de l’any. I l’altra capitalitat, Sant Cugat, estrena una exposició titulada “El moviment Sardanista a Sant Cugat del Vallès” que és un viatge per la història sardanista documentada de Sant Cugat i durarà fins el 29 de febrer.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *