La Temporada Lírica Ciutat de Calella torna al Pati de l’Ós amb la Novena Simfonia de Beethoven

Imatge d'arxiu

Un centenar de cantaires del Cor Harmonia i de la Coral Polifònica de Puig-reig, a més de l’Orquestra Simfònica Harmonia, preparen per aquest divendres 26 de juliol a les deu de la nit el concert que tindrà lloc al Pati de l’Ós dins la programació de la vuitena Temporada Lírica Ciutat de Calella i del NEC19. Sota la direcció d’Albert Deprius i amb les veus de quatre grans solistes, aquests dies s’intensifiquen els assajos per a l’espectacle que permetrà gaudir, en un entorn únic, d’una de les obres més transcendentals de la història de la música. Les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 20 euros. La coincidència amb altres propostes de caire cultural i festiu, tant a Calella com a la comarca, fan preveure que no es repetirà el rècord d’assistència d’edicions anteriors.

Per a l’ocasió, pujaran a l’escenari els cantaires del Cor Harmonia i de la Coral Polifònica de Puig-reig, sumant un total de cent veus; l’Orquestra Simfònica Harmonia i quatre solistes de gran qualitat, segons ha explicat Albert Deprius.

Tenim una soprano solista que és l’Eugènia Montenegro, que ja va ser a Calella quan vam fer “Cavalleria Rusticana”, també a la soprano Anna Gomà, un molt bon tenor com Beñat Egiarte, i Carles Pachón, un jove baríton que està fent una carrera excel·lent i que serà per primer cop aquí.

Aquests dies s’intensifiquen els assajos a nivell artístic i s’ultimen els treballs per al muntatge que es podrà veure al Pati de l’Ós, exigent quant a so i il·luminació. En una entrevista al programa La Ciutat, el director de l’espectacle ha volgut agrair públicament l’esforç que estan fent els treballadors municipals per deixar-ho tot a punt per poder gaudir del que s’entreveu com el gran concert de l’estiu a Calella.

Hem hagut d’ampliar tota la graderia natural del Parc Dalmau, que seran l’escenari, s’han hagut de salvar nivells i això no és fàcil. Hem d’agrair-los que estiguin treballant amb aquestes temperatures per aquest espectacle. Llavors tindrem la feina d’amplificació del so i il·luminació de l’espai.

Les entrades es venen al preu de 20 euros. Es poden adquirir al portal entrapolis.com i també a la Sala Mozart, cada dia a la tarda.

Tenint en compte la coincidència del concert amb el munt de propostes culturals i lúdiques que també tindran lloc aquest cap de setmana, a Calella i a comarca, Deprius reconeix que difícilment s’assolirà el rècord d’assistència d’anys anteriors.

Des del punt de vista que és un concert important en dimensions i magnitud, per la qualitat dels qui hi participen, esperàvem una xifra més alta. Sempre que havíem fet concerts al Parc Dalmau havíem posat molta gent. L’any de l’”Elisire d’Amore” vam tenir 1.200 espectadors, l’habitual era rondar el miler i no els 400 o 500.

L’organització posarà a disposició dels assistents un servei de transport gratuït amb minibús per pujar al Parc Dalmau. Allà hi haurà servei de bar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *