[Àudio] [Coblejant] Programa 371: ESPECIAL: Com es resol una revessa? Els consells més imprescindibles

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A l’Àrea de Campionat, com es resol una revessa? Què és una revessa? Aquesta setmana parlem amb dos experts, en Jordi Casals i la Sandra Graupera, que ens ajudaran a conèixer tots els trucs per treure el tiratge de les sardanes revessa.

A les Recomanacions, oberta la plataforma en línia d’S21.cat. Després d’un any de feina, aquest fòrum de debat sardanista ja està en funcionament i ja hi ha les primeres reflexions. I a les Notícies, es convoquen per primera vegada els Premis de la Dansa Catalana d’Arrel Tradicional conjuntament amb l’Agrupament d’Esbarts Dansaires i l’Obra del Ballet Popular. S’atorgaran en quatre modalitats, el premi a l’entitat, a la persona, a un mitjà de comunicació i a un estudi, enregistrament o publicació en relació amb la dansa d’arrel.

I Palíndrom és el títol del nou disc de Jordi Molina, que es presenta a l’Espai Ter de Torroella el 24 de març i que vol dir “tornar enrere”, una declaració d’intencions en aquest 5è volum Molina. A més, l‘Associació Balaguer Capital de la Sardana 2022 ha lliurat un fons de setanta-cinc sardanes a l’Arxiu Comarcal de la Noguera i a la Biblioteca Margarida Montferrat de Balaguer.

La Unió de Colles Sardanistes de Catalunya ja ha fet públiques les sardanes de Punts lliures 2024! Les repassem al Coblejant! Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *