[Àudio] [Coblejant] Programa 384: Com és la sardana estrenada per sorpresa de Marc Timón?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Marc Timón Estrena per sorpresa al 86è Aplec de Santa Perpètua de Mogoda. Va ser diumenge amb “Esperit Lliure”, la primera sardana que escriu aquest 2024 i que podem escoltar al Coblejant!

S’inicia per fi el Campionat de Catalunya Juvenil aquest diumenge a Figueres amb només 3 colles després de la baixa de la lleidatana Guspira. En 2 anys hi ha hagut 5 baixes al campionat. On són els joves? Ho repassem amb Manel Andreu.

A les Notícies, 751 nens i nenes de 18 escoles diferents participen en una ballada de sardanes. Sabrem on ha estat això! I a les Novetats Discogràfiques, coneixem el compositor que ha enregistrat 12 de les seves sardanes amb la Jovenívola de Sabadell.

També a les Notícies, Rita Calaf, de Capellades, guanya el primer premi del concurs de fotografia “Aplecs de la Sardana” de la Coordinadora d’Aplecs de la Sardana de les Comarques de Lleida i s’emporta 300 euros de premi i coneixarem qui ha estat nomenat Fill Adoptiu de la seva ciutat per la seva tasca al voltant de la sardana.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *