L’organitzadora del Carpe Birrem diu que l’actual format no permet atendre les exigències de La Montnegre

ballart00000000

La cervesera artesana de l’Alt Maresme feia públic fa uns dies que no havia estat convidada al festival que tindrà lloc aquesta Setmana Santa a Calella, al qual tampoc van participar-hi l’any passat. Segons es va explicar llavors, per una desavinença entre l’organització i les pretensions de La Montnegre, que havia demanat un espai propi on punxar la seva cervesa i tenir contacte directe amb la gent en tant que és la cervesera “de casa”. En la roda de premsa de presentació de la tercera edició del Carpe Birrem, el responsable d’Esdeveniments 7 vetes ha admès que no s’hi han posat en contacte perquè es manté el format que ja l’any passat va impedir la presència de La Montnegre.

Ausiàs Ballart ha volgut donar per tancat l’assumpte, amb una extensa explicació sobre quin és el model de festival pel qual s’aposta ara, i que té el suport de l’Ajuntament de Calella.

Ells no volien entrar en aquest format, i ho respecto, perquè volien un protagonisme principal amb una paradeta pròpia. I els vam dir que no podia ser perquè el festival ha evolucionat cap a un altre model, que és el que s’utilitza a Europa i també al BBF (Barcelona Beer Festival), on els productors porten els barrils i els organitzadors els punxen amb els seus equips

Potser t'interessa

1 Resposta

 1. La Montnegre escrigué:

  Esdeveniments 7 Vetes, no ens ve gens de gust haver de tornar a debatre sobre aquest tema, però òbviament per al·lusions directes ens veiem obligats a donar una resposta. Per deixar les coses clares:

  -1: El rebombori de l’any passat va venir pel fet que vau posar el nostre logotip al programa i amb informació errònia (web d’una altra cervesera, i dient que érem de Badalona) i el vau imprimir quan encara no havíem arribat a un acord. No és cert que “nosaltres a última hora” (com diu l’Àusias a la roda de premsa) canviéssim de parer, sinó que (com també ell mateix admet) “vau tenir coll avall” que hi participaríem quan encara no ens havíem posat d’acord. Vau imprimir 300 programes i els vau repartir pel poble, i la gent de Calella ens venia a preguntar sobre la nostra participació al Carpe Birrem quan ni tan sols havíem dit que hi participaríem. I als 4700 programes restants hi havia una enganxina sobre el nostre logotip que, quan la gent la desenganxava, el deixava a la vista amb la informació incorrecta sobre el nostre web i lloc de procedència. D’això ens vam queixar i de res més. Per acabar-ho d’adobar, l’Ajuntament de Calella ens va dir que els constava que Esdeveniments 7 Vetes s’havia disculpat amb nosaltres, cosa que és absolutament falsa.

  -2: Volem recordar a l’organització del Carpe Birrem que La Montnegre no ha participat mai a cap Carpe Birrem a Calella. En la primera edició, un dels actuals membres de La Montnegre hi va participar a nivell individual amb la seva botiga especialitzada en cervesa artesana, però La Montnegre com a cervesera ni tan sols existia. I com que no havíem participat en la primera edició, encara amb menys raó podíeu tenir coll avall que participaríem a la segona.

  -3: Deixant de banda que la comparació entre el BBF i el Carpe Birrem no acaba de ser massa realista, creiem que no és pertinent que us poseu a divagar sobre si és coherent que participem al BBF i no al Carpe Birrem. Ni coneixeu les nostres raons ni les condicions que ens dóna el BBF; per tant, és millor no tocar aquest tema.

  -4: Afirmar que “ojalá puguem participar”, que “us sap greu” que no hi siguem i que “us agradaria tenir la nostra cervesa punxada”, i al mateix temps justificar que no ens hagueu convidat aquest any perquè, com que el format és el mateix que l’any passat, “enteneu que la nostra resposta segueix sent la mateixa” no és coherent. Si totes aquestes bones paraules fossin certes, haguéssiu fet el gest de convidar-nos-hi, ja que no hi teníeu res a perdre; n’haguéssim pogut parlar i potser fins i tot ens hauríem entès. L’any passat vam acabar la discussió, per les dues bandes, dient que esperàvem que la propera vegada les coses anessin diferent, com es pot llegir als comentaris d’aquesta notícia: http://www.radiocalella.cat/la-montnegre-aclareix-el-perque-de-la-seva-absencia-al-carpe-birrem/. Però pel que sembla ja sabíeu quina seria la nostra resposta per tant ni tan sols valia la pena fer la pregunta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat